Puiule, mânca-te-aş, vei ajunge mai scump decât porcul, trăiască «famelia» procurorilor!

DSC00060

Am citit şi eu, ca toată lumea, cum că o procuroare a fost arestată pentru că are nişte copii prost crescuţi care cerşesc, că, vezi Doamne, aşa – eu nu bag mâna în foc pentru nimeni – un parlamentar a luat şpagă pulpe de pui şi ficăţei, mai ceva decât în dosarul « Caltaboşul ». Dinu Săraru zicea « Nişte ţărani », eu zic nişte proşti. Dar oare spun eu bine ?
Nu cred că spun bine, pentru că mă uit la cine câştigă, cum se zice în drept, care e « mobilul » acţiunii procurorilor din respectiva cauză, care sunt consecinţele acţiunilor lor, în plan economic. Care sunt ţintele ? Care concurenţi de pe piaţă trebuie eliminaţi ? Clar : Avicola Crevedia, Avicola Tărtăşeşti, Fabrica de nutreţuri combinate Crevedia, Avicola Mihăileşti, dar nu numai, şi Avicola Călăraşi.
Cine câştigă ? Avicola Buzău, vezi http://www.sansanews.ro/stiri/economic/buzau/avicola-buzau-a-cumparat-activele-avicola-calarasi-si-nutricom.html. Cine e unul dintre acţionarii principali de la Avicola Buzău ?
Hopa, Bogdan Gruia. Căutaţi pe internet cine este, care sunt legăturile sale cu Liviu Negoiţă PDL, ca să nu zic şi cu T. Băsescu.
Cine pierde ? Noi, că suntem cu adevărat proşti. Vom cumpăra kilul de carne de pui cu 25 de lei, ca să nu ziceţi că nu v-am spus !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: